Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού για τους μαθητές του ΣΔΕ Φυλακών Κορυδαλλού


Η εταιρεία Computer Academy, μετά από πρόταση του Συμβούλου Σταδιοδρομίας του σχολείου Κυριάκου Μαρούση, πραγματοποίησε με τους μαθητές του ΣΔΕ των Φυλακών Κορυδαλλού το τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού "Άριστον". Το Ariston Candidates (Computer Academy Psychometric Series) είναι ένα πρωτοποριακό έμπειρο σύστημα το οποίο διερευνά την προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες, την αυτοεκτίμηση, την εστία ελέγχου και τα ενδιαφέροντα του ατόμου και, στη συνέχεια, εντοπίζει με ακρίβεια τις ειδικότητες που του ταιριάζουν. Απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου, σε σπουδαστές καθώς και σε ενήλικα άτομα που επιθυμούν να επαναπροσδιορίσουν την καριέρα τους.

Το Ariston Candidates διατίθεται μέσω πιστοποιημένων Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού και υλοποιείται μόνο με τη χρήση Η/Υ, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων, ώστε να διασφαλίζεται η αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε μόλις ολοκληρώσουν τα τεστ οι μαθητές. Εμείς ευχαριστούμε την εταιρία για την σημαντική προσφορά της.

Γραφιστικές Εργασίες

Γραφιστικές Εργασίες